preskoči na sadržaj
 

Učenici naše škole i ove godine sudjeluju u raznim natjecanjima i smotrama. Na ovoj stranici pratit ćemo njihove rezultate i uspjehe. Zahvaljujemo im na njihovom trudu, volji i želji da postignu što bolje rezultate. Čestitamo na njihovim uspjesima!

 

KATOLIČKI VJERONAUK

Na županijskom natjecanju iz katoličkog vjeronauka sudjelovala je ekipa 8. razreda koju su činili Ivan Muža, Barbara Ahel, Petar Zeba i Helena Šašo. Ekipa je osvojila 9. mjesto.

 

INFORMATIKA

Na županijskom natjecanju iz informatike iz programa LOGO sudjelovali su učenici 7. razreda Vlatko Rohak i Luka Kokić. Vlatko je osvojio 1., a Luka 3. mjesto.

Iz istog programa, ali iz 8. razreda sudjelovao je Matej Đudarić koji je osvojio 2. mjesto.

Na županijskom natjecanju iz informatike iz algoritama sudjelovali su isti učenici iz 7. i 8. razreda. Vlatko Rohak je osvojio 1. mjesto, Luka Kokić 2. mjesto te Matej Đudarić 3. mjesto.

Vlatko Rohak je zbog svog rezultata pozvan na državno natjecanje u Primoštenu. Na državnom natjecanju Vlatko je osvojio izvrsno 4. mjesto! Čestitamo!

 

MATEMATIKA

Na županijskom natjecanju iz matematike sudjelovali su učenici 4. razreda: Karlo Kolert koji je osvojio 2. mjesto, Jure Ćuk (9. mjesto), Nika Kmetović (17. mjesto) i Paula Pendelić (20. mjesto).

Od učenika 7. razreda sudjelovao je Vlatko Rohak koji je osvojio 9. mjesto.

Učenik 8. razreda Mateo Medved osvojio je 2. mjesto.

 

ENGLESKI JEZIK

Na županijskom natjecanju iz engleskog jezika sudjelovali su učenici 8. razreda Filip Kralj i Dominik Jambrović. Filip je osvojio 1., a Dominik 3. mjesto.

 

FIZIKA

Na gradskom natjecanju iz fizike sudjelovali su učenici 8. razreda. Matej Đudarić je osvojio 3. mjesto, Dominik Jambrović 4. mjesto te Mateo Medved 13. mjesto.

 

GEOGRAFIJA

Na županijsko natjecanje iz geografije plasirale su se Laura Opačak (5. razred) i Sonja Palija (7. razred). Laura je osvojila 5., a Sonja 6. mjesto na natjecanju.

 

NJEMAČKI JEZIK

Na županijskom natjecanju iz njemačkog jezika sudjelovale su učenice 8. razreda Anita Delić i Nansi Petrović. Anita je osvojila 4., a Nansi 5. mjesto. Obje učenice su predložene za državnu razinu natjecanja.

 

LIDRANO

Na županijskoj razini iz Lidrana u kategoriji pojedinačnih nastupa prošlo je dvoje učenika.

To su Antonio Rožić iz 6. razreda i Marita Čatić iz 8. razreda.

Marita Čatić je sa svojim literarnim radom predložena za državnu razinu natjecanja.

 

ŠKOLSKI LIST PLAMEN

Školski list Plamen također je prošao na županijsku razinu natjecanja, a zatim je predložen i za državnu razinu.

 

HRVATSKI JEZIK

Na županijskom natjecanju iz hrvatskog jezika sudjelovala je učenica 7. razreda Sonja Palija koja je osvojila 5. mjesto.

 

POVIJEST

Na županijsko natjecanje iz povijesti plasirao se učenik 8. razreda Filip Kralj koji je tamo osvojio 1. mjesto te je pozvan na državno natjecanje. Filip je na državnom natjecanju osvojio 6. mjesto. Čestitamo!

 

TEHNIČKA KULTURA

Na županijskom natjecanju iz tehničke kulture sudjelovala je učenica 5. razreda Elena Knežević. Ona je u kategoriji Maketarstvo i modelarstvo osvojila prvo mjesto te je pozvana na državno natjecanje. Elena je na državnom natjecanju osvojila 9. mjesto!

U kategoriji Graditeljstvo sudjelovala je učenica 6. razreda Lucija Bunjevac koja je također osvojila 1. mjesto te je pozvana na državno natjecanje. Lucija je na državnom natjecanju osvojila 5. mjesto!

Učenik 7. razreda Marko Faletar osvojio je 4. mjesto izradom dvokrakog škripca, a također učenik 7. razreda Antonio Podunavac osvojio je 5. mjesto u kategoriji Obrada materijala.

U kategoriji Modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina sudjelovao je Ivan Muža, učenik 8. razreda koji je zauzeo 1. mjesto te je pozvan na državno natjecanje. Ivan je na državnom natjecanju osvojio 20. mjesto!

Učenik 8. razreda Matej Đudarić osvojio je 1. mjesto u kategoriji Automatika te je pozvan na državno natjecanje. Matej je na državnom natjecanju osvojio 5. mjesto!

Učenica 8. razreda Katarina Šaban također je osvojila 1. mjesto u kategoriji Fotografija te je pozvana na državno natjecanje. Katarina je na državnom natjecanju osvojila 17. mjesto!

Čestitamo svim sudionicima državnog natjecanja iz tehničke kulture!

 

MODELARSKA LIGA

Učenici 8. razreda Ivan Muža i Martin Drčić osvojili su 1. mjesto u županiji u Modelarskoj ligi. Učenici su pozvani na državnu razinu natjecanja koje će se održati od 27.-29. 5. 2016. u Kraljevici. Učenici su na državnom natjecanju osvojili 3. mjesto. Čestitamo!

 

LIKOVNA KULTURA

Učenica 6. razreda Petra Majetić sa svojim likovnim radom sudjelovala je na županijskom natjecanju te je pozvana na državnu razinu natjecanja.

 

ISLAMSKI VJERONAUK

Na županijskom natjecanju iz islamskog vjeronauka sudjelovala je učenica 7. razreda Elza Nadarević koja je osvojila 1. mjesto te učenica 8. razreda Sara Mustafić koja je osvojila 4. mjesto.

 

KEMIJA

Na županijskom natjecanju iz kemije sudjelovala je učenica 8. razreda Leonarda Lihter koja je osvojila 9. mjesto.

 

MLADEŽ HRVATSKOG CRVENOG KRIŽA

Na gradskom Natjecanju mladeži HCK ekipa naše škole osvojila je drugo mjesto u kategoriji Podmladka.

 

SIGURNO U PROMETU

Na županijskom natjecanju Sigurno u prometu naša škole je ekipno osvojila 4. mjesto. Sudjelovali su sljedeći učenici i postigli ovakav uspjeh: Nika Ivičinec - 6. mjesto, Paula Rastovčan - 7. mjesto, Antonio Combaj - 12. mjesto i Ivan Đudarić - 20. mjesto.

 

KLOKAN BEZ GRANICA (MEĐUNARODNO MATEMATIČKO NATJECANJE)

Šest učenika naše škole postiglo je odlične rezultate na natjecanju Klokan bez granica. Unutar svojih kategorija nalaze se među prvih 10% svih učenika u Hrvatskoj. Redom su to ovi učenici:

Matija Butković - 2. razred (kategorija Pčelice)

Karlo Kolert -4. razred (kategorija Ecolier)

Lucija Bunjevac -6. razred (kategorija Benjamin)

Luka Kokić -7. razred ( kategorija Benjamin)

Dominik Jambrović -8. razred ( kategorija Cadet)

Matej Đudarić -8. razred ( kategorija Cadet)

TražilicaKalendar
« Ožujak 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
24 25 26 27 28 29 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji


Oglasna ploča

Informativni linkovi
Dnevni tisak

Informatika


Anketa (mala)
Volite li više nastavu ujutro ili poslijepodne?
Arhiva vijesti
preskoči na navigaciju